A Neera összetevői

Neera szirup – Az ideális kombináció

A szervezetnek a kúra alatt sok fajta ásványi anyagra van szüksége, melyek a pálma-, illetve juharszirupban a szükségletnek megfelelő arányra egészítik ki egymást.

A Madal Bal Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra minden kívánalmának.

Készült: Juharszirup (65%), Pálmaszirupok (35%)

 

A Madal Bal NEERA szirup ásványi összetétele 1000g szirupban:

 

 

 

 

Juharszirup

A juharszirup gazdag magnéziumban és cinkben, abban a két ásványban, ami szinte teljesen hiányzik a pálmaszirupból. Másrészről ez utóbbi nagy mennyiségben tartalmaz káliumot és kalciumot, melyre a sejteknek az egészséges működéshez nagy szükségük van, ezért a szervezet tisztításában is fontosak. Ha a két szirupot megfelelő arányban keverjük, olyan természetes sziruphoz jutunk, mely ásványokban gazdag és kiegyensúlyozott, ami a kúrában igen fontos.

Összetevők 100g-ban

Energiatartalom: 280kcal / 1172KJ
Zsír: 0,4g ebből zsírsav: 0,4g
Szénhidrát: 67g ebből cukor 58,5g (kizárólag természetes cukor)
Fehérje: 0,5g
Só: 0,37g
Nátrium: 0,15g


Citrom

A citromot frissítő tulajdonságainál fogva ősidők óta használják. Eredetileg Indiából, Myanmarból (Burma) és Dél-Kínából származik. Nagy Sándor vitte el Görögországba és az ókorban nagyon drága luxuscikknek számított. A Római Birodalom bukásával a citrom teljesen eltűnt Európából, amíg a XIII. században a keresztes lovagok Palesztinában fel nem fedezték.

A XV. századtól a citrom volt az európai konyha elsődleges savanyítószere, gyógyító hatását azonban nyugaton csak a XVIII. század végétől, de még jóval a C-vitamin felfedezése előtt ismerték fel. Akkoriban az angol tengerészet több embert veszített skorbutban, mint csatában. Amikor a tengerészeti hivatal citromlevet kezdett adni a tengerészek napi fél pint rumadagjához, a halálozási arány azon nyomban hanyatlani kezdett.

Mint a zsíranyagcsere hatékony katalizátorát, a citromot gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító készítményekben főleg májproblémák esetén. A kúraitalban a friss citromlé utánozhatatlan, nagyon kedvelt zamatával létfontosságú C-vitamint és káliumot biztosít, s emellett segíti a nyálka és a salakanyagok lebontását.


Cayenne paprika

Tévesen cayenne borsnak nevezik, holott ez a nálunk is termesztett paprikafaj egy másik fajtája. Pikáns ízt ad az italnak, de ami igazán fontos, segíti a felhalmozott nyálka lebontását és tartalmazza a főbb B-vitaminokat illetve C-vitamint. Mint elismert anyagcsere-katalizátor, hőt gerjeszt a szervezetben, ezzel élénkíti a vérkeringést, segítve a vér eljutását a test távolabbi területeire, amely fontos a hatékony tisztuláshoz és kiválasztáshoz.


Facebook oldalunk

Ahogy a legtöbb weboldal, a miénk is sütiket (cookie-kat) használ a nagyobb felhasználói élmény érdekében. A böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás